خواص گل همیشه بهار
- يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۹:۳۸ ق.ظ
انواع گل ؛ گل همیشه بهار
گیاهی علفی، یکساله و به ارتفاع ۵۰ سانتیمتر است. برگهای آن بیضوی شکل و کرکدار و گلهایش به رنگ زرد نارنجی و درشت در انتهای ساقه قرار گرفتهاند و صبحها باز و عصرها جمع میشوند.
گلها بخش مورد استفادهی گیاه هستند که ترکیباتی مانند اسانس، گلوکزیدها، موسیلاژ، کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و الکلهای تری ترپنی دارند.
کاربرد خوراکی
در درمان التهابات دستگاه گوارش، اسپاسمهای رودهای-معدهای، سوهاضمه و زخمهای مزمن کاربرد دارد.
کاربرد موضعی
درمان زخمهای سخت، التهابات پوستی و سوختگیهاست.
عوارض جانبی
بهتر است در زنان باردار و شیرده مصرف نشود.
- ۹۶/۱۱/۲۹